Ordincija Dr Lolin

Zubni implanti Beograd vs. zubni implanti Novi Sad

Zubni implanti Beograd jedna je od najčešćih pretraga naših pacijenata na internetu pre nego što odluče da zapravo dođu u Novi Sad, u Specijalističku stomatološku ordinaciju „Dr Lolin“. Srbija je već godinama poznata destinacija za dentalni turizam. Zato ne treba da čudi što je pacijentima, posebno strancima, Beograd kao glavni grad prvi na pameti kada žele da reše svoj stomatološki problem.
Ipak, pregledajući veb sajt, Facebook i Instagram stranice, Youtube kanal i pre svega čitajući pozitivne komentare pacijenata koji su nam ukazali poverenje, većina njih se vrlo brzo uveri da i u Novom Sadu mogu dobiti vrhunsku uslugu po povoljnijim cenama nego u Beogradu.

zubni-implanti-beograd-dr-lolin

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 od 5 zvezdica (zasnovano na 56 komentara)

Zubni implanti Beograd – u Novom Sadu niža cena

Pretražujući na internetu ovu tematiku, uglavnom upisivanjem „zubni implanti Beograd“, potencijalne pacijente često uplaši cena. Iako su implanti svuda u Evropi, a posebno u Americi, znatno skuplji nego bilo gde u Srbiji, u našoj ordinaciji u Novom Sadu garantujemo da je ugradnja Neodent zubnih implantata, od samo 350 evra, možda i najjeftinija u zemlji. To je za oko 150 evra po implantatu povoljnije od prosečne cene zubnih implanta.

Ova niža cena ne znači lošiji kvalitet. U pitanju su vrhunski implantati iz Straumann grupacije, jedne od najboljih i najcenjenijih u svetu. Specijfičnost im je što se mogu odmah opteretiti. Njihova specijalna površina dozvoljava da se implant stegne jače od ostalih vrsta, bez posledica po okolnu kost.

Zato pacijenti koji dođu u Novi Sad da ugrade implantate već nekoliko dana po ugradnji dobijaju fiksne privremene zube. Ti zubi se ne vade iz usta, lepo izgledaju i do postavljanja stalnih zuba na implantatima dovoljno su čvrsti da obavljaju svoju osnovnu funkciju – žvakanje hrane. Tim privremenim zubima možete čak i bez problema zagristi jabuku, a to verujemo, mnogi od vas nisu već godinama.

Rekonstrukcija osmeha za samo tri dana

Nema potrebe da u pretraživaču tražite isključivo “zubni implanti Beograd”, jer ćete u našoj, novosadskoj, ordinaciji dobiti sve što poželite, po povoljnim cenama.
Posebno smo ponosni što vam za svega tri do pet dana možemo povaditi sve zube koji su za vađenje, ugraditi implantate i preko njih postaviti privreme fiksne zube, koji se ne vade iz usta, ili napraviti nove mobilne proteze. Dakle, ukoliko imate malo vremena za rekonstrukciju osmeha, tu smo da učinimo da u tome uspete.
Tri, četiri meseca nakon ugradnje zubnih implantata pacijentima pravimo stalne zube, najčešće šrafljenu verziju, ali možemo napraviti i proteze na kopčanje, koje su mnogima prvi izbor. Za stalne zube je potrebno da odvojite samo desetak dana, da bismo obavili sve neophodne probe i zajedno odabrali boju i oblik zuba koji će vam najbolje pristajati.
Stomatološku ordinaciju dr Lolin čini veliki tim oralnih hirurga, protetičara i asistenata, koji će omogućiti da za najkraće vreme uradite najveće i najkomplikovanije intervencije. Od bezube vilice uz pomoć implantata i šrafljenih zuba postavljenih preko njih pravimo holivudski osmeh. Hollywood smile možete dobiti i ukoliko vam se ne dopadaju zubi koje već imate. Nedostatak kosti za ugradnju implantata za naše stručnjake nije nerešiv problem, a bezbolne laserke operacije zuba ili lečenje paradentoze su ono sa čime se svakodnevno susrećemo.

Opremljenost najsavremenijim aparatima

Iako „zubni implanti Beograd“ pretrage pacijentima mogu doneti veliki izbor stomatoloških ordinacija, ističemo da u ordinaciji „Dr Lolin“ u Novom Sadu možete imati uslugu na svetskom nivou. Naša ordinacija je opremljena najsavremenijim aparatima, koji će vam omogućiti da sve što je potrebno dobijete na jednom mestu.

RTG

Ukoliko nemate snimak zuba, više nema potrebe da tražite drugu ordinaciju u kojoj ćete snimiti zube, već to možete uraditi na licu mesta, kod nas. Posedujemo najsavremeniji 3D rentgen aparat marke “Kavo”, koja je svetski lider u proizvodnji aparata za stomatologiju, a koji je retkost u ordinacijama u zemlji. Doza zračenja je minimalna, a dobija se snimak visoke rezolucije, neophodan za kompletnu dijagnostiku i kasniju primenu adekvatne terapije.

CNC mašina

Izrada krunica u našoj ordinaciji je strogo kompjuterski kontolisan proces. Bezmetalne krunice izrađujemo pomoću specijalne CNC mašine koja se naziva CEREC. Ona reže krunice iz fabrički pripremljenog keramičkog bloka, sa velikom preciznošću koja isključuje i najmanja odstupanja. Time se dobijaju zubi, koje je veoma teško razlikovati od prirodnih.

Laser

Ponekad je pre ugradnje implantata potrebno izlečiti paradentozu. Lečenje paradentoze uspešno vršimo bez operacije, uz pomoć lasera. U tu svrhu prvo koristimo Erbuim (tvrdi) laser, a potom Neodimium (meki) laser. To je posebno važno jer nema rezanja i odvajanja zubnog mesa nožem, nema agresivnog struganja, niti šivenja. Posle laserskog tretmana pacijent nema otoke i bolove, a crvenilo je znatno smanjeno.

Odlični stručnjaci u novosadskoj ordinaciji

Zubni implanti Beograd je konstrukcija koju ne moraju na internetu da upisuju ni oni pacijenti koji traže ljubazno osoblje i vrhunsku stručnost stomatologa, implantologa i oralnih hirurga. Osim formalnog obrazovanja, znanje iz oblasti implantologije sticali smo prvenstveno u Brazilu, gde se više od 30 godina ugrađuju implantati. Bez lažne skromnosti, možemo reći da smo ponosni na naš tim naše ordinacije.
Postavljanje Neodent implantata učili smo od osnivača kompanije Neodent i na Latinoameričkom institutu za stomatološka istraživanja i nastavu (ILAPEO) u gradu Kuritiba. Znanje o ugradnji Astra tech implantata sticali smo kod njihovog proizvođača u švedskom Geteborgu. Protetiku na implantatima usavršavali smo u Španiji, a napredni kurs za ubacivanje veštačke kosti kod ugradnje implantata završili smo u italijanskoj Padovi.

Svesni da se implantologija neprestalno razvija redovni smo posetioci najvećih kongresa i skupova naučnika iz ove oblasti. Rad, trud, znanje i ljubaznost, želja da pre intervencije opustimo pacijenata, ali i da mu otvoreno predočimo sve prednosti, kao i potencijalne rizike, čine da do sada imamo više od 5000 zadovoljnih klijenata.

Zubni implanti Beograd vs. besplatan smeštaj u Novom Sadu

U potrazi za idealnom stomatološkom ordinacijom, fraza zubni implanti Beograd pacijente može da dovode i do najboljih hotela u zemlji jer im je potreban smeštaj, ali to dodatno košta.Ordinacija „Dr Lolin“ pacijentima, kojima cena radova prelazi 2.500 evra, daje besplatan smeštaj u svojim luksuznim apartmanima. Veličina apartmana je od 28m2 do 41m2. Kompletno su opremljeni, imaju kuhinju, kablovsku televiziju, klimu, bežični internet i pacijentima pružaju ugođaj i udobnost. Nalaze se u samoj zgradi u kojoj je ordinacija, ili su udaljeni svega pet minuta peške kako od ordinacije, tako i od centra grada.

Ako stomatološka usluga košta manje od 2.500 evra, jednosobni apartmani za noć koštaju 25, a jednoiposobni 30 evra, što je takođe znatno povoljnije nego da, na primer, iznajmljujete stan na dan u Beogradu (o hotelima da i ne govorimo).

Za vaš automobil obezbeđujemo besplatno, sigurno parking mesto. To je, priznaćete, luksuz koji u prestonici teško možete da dobijete.

Za pacijente koji dolaze izdaleka i ne poznaju grad imamo i dodatnu uslugu – doček na aerodromu ili autobuskoj i železničkoj stanici, kao i prevoz do ordinacije našim automobilom.

Lakše, brže, povoljnije do Novog Sada

Pre nego što na internetu potražite “zubni implanti Beograd”, obratite pažnju i na druge prednosti koje dobijate u novosadskoj stomatološkoj ordinaciji. Pre svega, Novi Sad će vam omogućiti da na ugradnju zubnih implantata dođete opušteniji i odmorniji.Ukoliko svojim automobilom dolazite iz Austrije, Nemačke, Švajcarske ili drugih zemalja Zapadne Evrope stići ćete lakše i brže nego do Beograda. Dolaskom u Novi Sad, izbeći ćete nepotrebni stres zbog beogradskih saobraćajnih gužvi, a s obzirom da stižete u ravničarski grad, biće vam i jednostavnije da se snađete tokom vožnje po novosadskim ulicama.

Osim povoljnih cena implantata i smeštaja koji vam nudimo u našim apartmanima, budite sigurni da ćete dolaskom u Novi Sad uštedeti i na hrani i piću. Cene obroka u novosadskim restoranima su i do 25% niže nego u restoranima iste kategorije u Beogradu. Ukoliko poželite da odete u boskop ili pozorište, takođe ćete proći jeftinije. Ordinacija i centar grada će vam biti na svega pet minuta hoda. Grad je miran, a vi ćete se osećati bezbedno. Ukoliko se ipak budete vozili taksijem znajte da su cene novosadskih taksija višestuko povoljnije nego beogradske.

Kada se sve sabere, izborom Novog Sada umesto Beograda, možda ćete se zbog ostvarene uštede umesto metalokeramičkih na kraju odlučiti za cirkonijumske krunice na implantatima ili neki drugi, skuplji, protetski rad.

Zubni implanti Beograd < zubni implanti Novi Sad

Veliki turistički potencijal najvećeg grada Vojvodine jedna je od stavki koje mogu da prevagnu da li ćete se odlučiti da zubne implante ugrađujete u srpskoj Atini ili u Beogradu.Najatraktivnija turistička destinacija Novog Sada je Petrovaradinska tvrđava, do koje možete otići i peške. Građena skoro 90 godina između 17. i 18. veka, sa 10 kapija, 12.000 puškarnica i mesta za 400 topova, danas je prostor koji ispunjavaju umetnički ateljei, Muzej grada Novog Sada, Planetarjum, restorani, itd. To je mesto gde se održava i Exit festival. Na njemu ćete, bez obzira na vaše godine, sigurno pronaći nekog od izvođača koje rado slušate i uz koji ćete se opustiti nakon komplikovane stomatološke intervencije.

Kad smo kod opuštanja, ima li lepšeg rasterećenja nego uz čašu kvalitetnog vina i poznatu vojvođansku kuhinju? Taman da isprobate nove zube na implantatima. Posetite salaše, seoska ili vinska područja i osetite jedinstveni osećaj života u Bačkoj, ili s druge strane Dunava, na brdovitom Sremu.

Kvalitetne postavke u muzejima i galerijama, bogat letnji program koji čine žanrovski različiti muzički događaji, festivali hrane specifične za ovo područje, vrhunske predstave Srpskog narodnog ili Novosadskog pozorišta, ili relaksirajuća šetnja pored Dunava, učiniće da se ni jednog trenutka ne pokajete što ste odabrali da novi osmeh dobijete upravo u Novom Sadu.

Na kraju ne zaboravite i da je taj grad izabran za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine. U toku su pripreme brojnih kulturnih i zabavnih sadržaja.

Zašto zubni implanti Beograd ipak nisu prvi izbor?

Nakon svih intervencija koje smo do sada uradili s manjim ili većim uspehom, možemo s ponosom da kažemo da su naši pacijenti prezadovoljni.Zadovoljni su kvalitetnim implantatima, lepim izgledom i funkcionalnošću svojih novih zuba, koje su dobili po izuzetno povoljnim cenama. Srećni su jer su imali besplatan i udoban smeštaj u našim apartmanima i sigurno parking mesto. Savremena tehnologija, ljubazno osoblje i izuzetna stručnost naših stomatologa su im ulili poverenje, a kontakt sa njima i provera stanja zuba i nakon intervencije čine da nam poklanjaju poverenje i u budućnosti.

Time je naš cilj ostvaren. Iz Specijalističke stomatološke ordinacije dr Lolin pacijenti izlaze puni pozitivnih utisaka i rado nas preporučuju svojoj rodbini i prijateljima. Budite i vi među njima.
Dr Srđan Lolin je specijalista oralne hirurgije i nosi titulu Master in Laser Dentistry. Na ovim prostorima mi smo jedina ordinacija koja radi operacije na tvrdom i mekom tkivu sa najmodernijim laserskim sistemima. Koristeći lasere možemo da izbegnemo agresivne intrevencije i dobijemo brži oporavak. Najveće rezultate postižemo kod lečenja parodontalne bolesti. Pacijentu možemo da pružimo tretman koji se ne razlikuje od drugih velikih evropskih centara.


Pozovite nas!

Takodje našim pacijentima odgovaramo i putem Facebook-a. Možete nam poslati sliku ili snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Javite nam se na tel 021 6 571 813, 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a,a možete nam pisati i na [email protected]

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija