Ordincija Dr Lolin

Zubni implanti

 

Zubni implanti koje ugrađujemo su zvanično registrovani od strane agencije za lekove, cena već od 350€.

Pacijent posle ugradnje dobija internacionalni pasoš implantata, podatke o implantatu, kojim proizvođač garantuje kvalitet. U našoj ordinaciji koristimo samo najkvalitetnije materijale koji su provereni tokom višegodišnje upotrebe.

zubni implanti - implantološka ordinacija dr Lolin

1. KORAK

Budite slobodni i kontaktirajte nas

2. KORAK

Organizovan smeštaj i prvi pregled

3. KORAK

3D snimak i privremeni zubi posle ugradnje.

4. KORAK

3-4 meseca ugradnja stalnih zuba
Zubni implanti - korak 1

Kontaktirajte nas!

Budite slobodni i ne oklevajte da nas kontaktirate. Nudimo Vam besplatne konsultacije, bez obzira da li ste naš pacijent ili ne, da li imate neki problem ili Vam je samo potreban savet.

Za Vas smo dostupni putem online forme, poziva na telefon 021 6 571 813, 062 84 83 016, ili putem Viber-a i WhatsApp-a.
Takodje našim pacijentima odgovaramo i putem Facebook-a. Možete nam poslati sliku ili snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.

Zubni implanti - korak 2

Smeštaj - Ordinacija Dr Lolin

Za sve naše pacijente koji nisu sa teritorije Novog Sada, ordinacija Dr Lolin obezbeđuje smeštaj u apartmanima sa garažom i hotelima u Novom Sadu, pored smeštaja ukoliko je potrebno možemo i organizovati i prevoz sa aerodroma i nazad.
Trudeći se da pacijentu obezbedimo da proces lečenja bude što prijatniji pripremili smo i dodatne aktivnosti i asistenciju tokom boravka u Novom Sadu.
Ne morate da gubite vreme tražeći hotele mi imamo apartmane u koje smeštamo naše pacijente. Opremljeni su sa novim nameštajem i belom tehnikom. Vaš boravak u Novom Sadu će biti prijatan i siguran.

Zubni implanti - korak 3

Zašto odabrati nas?

  • više od 1000 ugrađenih implantata
  • stručan stomatolog
  • pristupačne cene
  • moderna ordinacija sa RTG kabinetom
  • koristimo lasersku i CEREC tehnologiju
  • organizujemo smeštaj za pacijente koji nisu iz Novog Sada
  • Zato što smo jedina sertifikovana klinika od strane Straumann-Neodent grupacije u Srbiji za NeoArch (All-on-4) tehniku

Novo - Zubi odmah posle ugradnje implantata

Mnogi pacijenti nas pitaju kako funkcionisati posle ugradnje. Dok čekaju definitivne zube, oko 4 meseca.
Sada imamo dobru mogućnost za Vas. Posle vađenja preostalih zuba i ugradnje implantata možemo da fiksiramo privremene zube. Oni se ne vade iz usta, čvrsto su vezani za implante i estetski zadovoljavaju.

Zubni impalnti Neodent

Zubni implanti Neodent se najčešće koriste u našoj ordinaciji. Razlog je to što visok kvalitet ovog implantata omogućuje pacijentima da ranije dobiju zube koji se ne vade iz usta. Zato za Neodent implante kažemo da su premium kvalitet po pristupačnoj ceni. Obuku za ugradnju ovih implantata smo završili u Brazilu na fakultetu gde je osmišljen i dizajniran ovaj sistem.

Ugradnjom implantata našim pacijentima smo vratili funkciju zuba, samopouzdanje i što je najvažnije OSMEH.

Vreme koje je potrebno za ugradnju

Ugradnja zubnih implantata se završi za jedan dan. Posle toga je potrebno da pacijent bude dostupan još par dana radi kontrole i skidanja konaca. Postoji mogućnost da se postave konci koji sami otpadaju tako da pacijent ne mora da dolazi za 7 dana. Posle intervencije pojavi se mali otok koji traje oko 2 dana, bolova uglavnom nema. Ukoliko se radi sinus lift otok traje nešto duže, bez bolova.
Za izradu zuba preko implantata potrebno je oko 7 dana. Tada se radi nekoliko proba. Kod bezubih vilica mi radimo tkz. predprotetsku analizu. Pre početka rada pravimo zube od plastike onako kako će izgledati definitivni zubi. Dizajniramo osmeh onako kako pacijent želi. Tada postižemo maksimalan estetski rezultat.
Dok pacijent čeka nekoliko meseci da se implanti integrišu dobija privremene akrilatne zube. Tako da može normalno da funkcioniše.

Za ugradnju implantata potrebno od 3 do 5 dana.
Za izradu zuba je potrebno od 7 do 10 dana.

Zakažite pregled!

Zubni implanti - cena

Sada je u toku je akcijska cena od 350 € za Neodent implantate. To je za 150 € manje od redovne cene, koja je 500 €. Predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta. Proveren kvalitet, jer je fabrika Straumann vlasnik ovog implantata. To je verovatno najpovoljnija cena ugradnje jednog implantata na ovim prostorima.

Pogledajte cene ugradnje zubnih implantata

Ugradnja 4 implantata
1400€
Suprastruktura (abatment) na Neodent implantima (4)
220 €

Cena po abatmentu 55€

Stalni fiksni zubi (4)
1480 €

zubi od akrilata sa metalnim ojačanjem preko 4 imlantata

Ugradnja 6 implantata
2100 €
Suprastruktura (abatment) na Neodent implantima (6)
330 €

Cena po abatmentu 55€

Stalni fiksni zubi ( 6 )
1630 €

fiksni zubi od akrilata sa metalnim ojačanjem preko 6 imlantata

Metalokeramički zubi ( 6 )
2280 €

Metalokeramički zubi preko 6 implantata šrafljena verzija

Šinasta konstrukcija preko implantata i proteza na kopčanje
1200 €
Fiksni privremeni zubi
500 €
Bezmetalne cirkonijum solo krunice preko implantata
270 €

Jedan od najpoznatijih implantata širom sveta Astra tech. Nastao u gradu Geteborgu gde je napravljen prvi implantat kakav se danas koristi u svetu.

Astra tech (Made in Sweden) - u toku je akcijska cena 500 €, redovna cena 650 €. Ušteda od 150 €. Verovatno najpovoljnija cena za Astra tech implant u Srbiji.
Postoji veliki broj naučnih radova koji pokazuje visok procenat uspeha. Jedan od najtraženijih implantata u zapadnoj evropi.

Straumann zubni implanti. U toku je akcijska cena 600 €, redovna cena 700 €. Po mišljenju mnogih eminentnih stomatologa najbolji implantat na svetu. Napravljen od jedinstvene legure cirkonijuma i titanijuma.
Suprastruktura na ovim implantatima je 120 €, metalokeramička krunica je 150 €.

Krunica od čiste keramike koja se šrafi na implant košta 270 €. Dizajnirana je i izrezana na Cerec mašini.

Ukoliko želite da saznate tačne troškove ugradnje implantata za vaš slučaj pošaljite nam veliki snimak svih zuba. tkz. OPT snimak. To možete uraditi preko kontakt forme na sajtu.

Bez snimka je teško utvrditi tačne troškove jer nije uvek potrebno ugraditi toliko implantata koliko fali zuba. Na primer ukoliko nedostaje tri ili četiri zuba dovoljno je ugraditi uglavnom dva implantata. Preko njih može da se postavi most od četiri zuba.

Cena keramičkog zuba koji je na implantu je veća, zbog komplikovanije izrade. Dok je zub koji se nalazi između implantata (kao u mostu) jeftiniji. Njegova cena je 100 €.

U prvoj fazi se ugrađuju implanti, taj deo se plaća isti dan tj. odmah posle ugradnje.
Posle oko četiri meseca se pravi protetska nadoknada(zubi ili proteza) i to se plaća 50% po uzimanju otiska i 50% po završetku radova.
Ovde smo napisali cene vezane sa zubne implante. Pružamo ostale stomatološke usluge, detaljnije u cenovniku.

Vrste veštačkih zuba koji se mogu postaviti preko implantata

Preko implantata se može postaviti samo jedna krunica od metalokeramike ili od čiste keramike kompjuterski rezana na Cerek mašini.
Moguće je implante povezati sa mostom koji se sastoji od više zuba. I moguće je praviti totalne proteze bez nepca koje se kopčaju preko implantata. Karakteriše ih velika stabilnost i komfor.
U našoj ordinaciji radimo veliki snimak svih zuba, tkz OPT tako da možemo odmah da utvrdimo da li ste vi kandidat za ugradnju i napravimo plan terapije.

Akrilatni zubi ojačani sa metalnom legurom zašrafljeni za implantate.

Mogu da se postave preko manjeg broja implantata. Kod jako tanke donje vilice moguće je ugraditi 5 implantata u prednji deo i pacijent može dobiti most od dvanaest zuba. Brazilska tehnika rada.
Zubi su fiksni ne vade se iz usta, mogu da se skinu u ordinaciji.
Estetski lepo izgledaju, funkcija odlična. Normalno žvakanje hrane.

Cena ugradnja 5 implantata 1750 €, cena 5 suprastruktura (abatmenta) je 275€ i 12 zuba preko implantata 1200 €.
Fiksni privremeni zubi preko implantata 500 €. Dobijaju se 5 dana posle ugradnje.

Baza od specijalne metalne legure zašrafljena za implante i svaki zub pojedinačno fiksiran.

Indikovano kod manjeg broja implantata.Dobra estetika. Svaki zub za sebe.

Metalokeramički zubi zašrafljeni za implantate

se mogu raditi preko šest ili više implantata. Indikovano kada ima dovoljno kosti.
Mogu da se skinu u ordinaciji. Lepo izgledaju, funkcija odlična. Čvrst i otporan materijal.

Cena ugradnje implantata

Ugradnja 6 implantata 2100 €. Ugradnja 6 suprastruktura (abetmenata) 330 €. Metalokeramički zubi preko implantata 1860 €.
Fiksni privremeni zubi preko implantata 500 €. Dobijaju se 5 dana posle ugradnje.

Mobilna proteza koja se kopča preko implantata

Potrebno ugraditi četiri implantata. Oni se povezuju sa šinom, zbog dugotrajnosti. Proteza se kopča preko šine. Ne spada prilikom govora i žvakanja hrane. Nema dugačko i debelo plastično nepce.

Cena ugradnje implantata

Ugradnja 4 implantata 1400 €, cena 4 suprastrukture (abetmenta) 220 €, šina preko implantata i proteza na kopčanje 1200 €.

Preko implantata je moguće fiksirati bezmetalne krunice od cirkonijuma. Prvo se postavlja baza na implante od posebne metalne legure i preko nje se fiksiraju cirkonijum krunice, svaka za sebe.

Cene mogu da se menjaju ukoliko je potrebno vaditi zube ili ukolikoje indikovan sinus lift sa ubacivanjem veštačke kosti.

Profesionalizam i stručnost

Dr Srđan Lolin je specijalista oralne hirurgije i nosi titulu Master in Laser Dentistry. Na ovim prostorima mi smo jedina ordinacija koja radi operacije na tvrdom i mekom tkivu sa najmodernijim laserskim sistemima. Koristeći lasere možemo da izbegnemo agresivne intrevencije i dobijemo brži oporavak. Najveće rezultate postižemo kod lečenja parodontalne bolesti. Pacijentu možemo da pružimo tretman koji se ne razlikuje od drugih velikih evropskih centara.

Jedina Straumann-Neodent sertifikovana klinika u Srbiji

Ponosni smo na činjenicu da smo prva, i za sada jedina, klinika u Srbiji sertifikovana od strane Straumann-Neodent grupacije za NeoArch (All-on-4) tehniku.

Pozovite nas!

Takodje našim pacijentima odgovaramo i putem Facebook-a. Možete nam poslati sliku ili snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Javite nam se na tel 021 6 571 813, 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a,a možete nam pisati i na [email protected]

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija