Naša stomatološka ordinacija “Dr Lolin”

Dentalni turizam Novi Sad

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma i često podrazumeva jednu vrstu stomatološkog odmora. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme.
Stomatološka ordinacija “Dr Lolin” odlučila je da doprinese da dentalni turizam u Novom Sadu bude još kvalitetniji, ponudom kompletne usluge.

Dentalni turizam i stomatološka ordinacija “Dr Lolin”

Ukoliko se odlučite za stomatološke usluge u Novom Sadu, stomatološka ordinacija “Dr Lolin” Vam nudi:

  • povoljne cene usluga
  • rtg kabinet u ordinaciji
  • kratki i zagarantovani rokovi izrade
  • najsavremenija tehnologija u ordinaciji
  • stručno osoblje
  • sjajne turističke lokacije
  • komforni apartmani u kojima ćete odsesti.

Dentalni turizam - usluge

Stomatološka ordinacija “Dr Lolin” Vam nudi:

Za vreme boravka u našem gradu vi možete uživati u šetnjama i obilascima Novog Sada, a mi ćemo Vam reći šta ne smete nikako propustiti u našem gradu!

Dentalni turizam - Dr Lolin apartmani

Upoznajte ponudu apartmanskog smeštaja za pacijente stomatološke ordinacije “Dr Lolin”.
Za ove pacijente koji dolaze izdaleka i ne poznaju grad, može da se obezbedi i dodatna usluga – doček na aerodromu ili autobuskoj/železničkoj stanici. Prijateljska atmosfera i topao odnos stomatologa prema pacijentu, doprineće da se vratite sa lepim osmehom i divnim utiscima.

Video - “Dr Lolin” apartmani

Ne morate puno šetati od smeštaja do ordinacije, 5 minuta hoda. Prelepo sređen apartman za Vaš udoban smeštaj nalazi se na sjajnoj lokaciji. U blizini se nalaze sva bitna mesta u Novom Sadu – centar grada, tržni centri idealni za šoping, a lako i brzo se stiže i na Novosadski sajam. Petrovaradinska tvrđava biće Vam takođe blizu, a potrudite se da dođete u vreme festivala “Exit”.

Šta Vam još možemo obezbediti - garaža, prevoz sa aerodroma

Pored smeštaja korisnicima možemo organizovati i prevoz sa aerodroma i nazad. Garaža za vaš automobil! Nalazi se u zgradi ordinacije. S obzirom da se ordinacija i apartman nalaze u širem centru grada, parking mesto može biti problem. Ne morate brinuti za mesto i za bezbednost svog auta. Kod nas je sve na jednom mestu: ordinacija, apartman i garaža.

Zubna ordinacija “Dr Lolin” želi Vam dobrodošlicu!

DENTALNI TURIZAM U NOVOM SADU

Sertifikati

Blog

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija

WhatsApp

062 84 83 016