Ordincija Dr Lolin

Snimanje zuba

 

Snimanje zuba u 3D rezoluciji nam pomaže da postavimo definitivnu dijagnozu i primenimo adekvatnu terapiju, a da pritom ne morate da gubite vreme tražeći mesto na kom možete da snimite zub. Na taj način štedimo Vaše vreme. Snimanje radimo i uslužno ne morate biti pacijent ordinacije.

Digitalni ortopan

3D snimak zuba

Jedna vilica

Obe vilice

Snimanje zuba - korak 1

Kontaktirajte nas!

Budite slobodni i ne oklevajte da nas kontaktirate. Nudimo Vam besplatne konsultacije, bez obzira da li ste naš pacijent ili ne, da li imate neki problem ili Vam je samo potreban savet.

Za Vas smo dostupni putem online forme, poziva na telefon 021 6 571 813, 062 84 83 016, ili putem Viber-a i WhatsApp-a.
Takodje našim pacijentima odgovaramo i putem Facebook-a. Možete nam poslati sliku ili snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.

Snimanje zuba - korak 2

Posetite ordinaciju Dr Lolin

RTG aparat za 3D snimanje zuba ima upotrebnu dozvolu Ministarstva za zaštitu životne sredine. Koristimo nov najmoderniji aparat marke “Kavo” koja je svetski lider u proizvodnji aparata za stomatologiju. Tako da dobijamo snimke visoke rezolucije sa minimalnim zračenjem.
Kada slikate zube kod nas u ordinaciji, možete biti sigurni da doza zračenja neće biti veća od onoga što je neophodno da bi se obavilo snimanje. Ispravnost uređaja i dozimetrijsku kontrolu vrši “Institut za fiziku” u Novom Sadu.

Voleli bi da istaknemo da se naš RTG aparat za 3D snimanje zuba nalazi u samoj ordinaciji tako da naši pacijenti ne moraju da napuštaju ordinaciju kako bi obavili snimanje zuba. U našoj ordinaciji se dobija kompletna usluga, sve na jednom mestu.

Sve snimke narezujemo isključivo na CD.

Zakažite pregled!

Snimanje zuba cena:

Digitalni ortopan

10 €

3D snimak zuba

25 €

Malo polje

3D snimak zuba

40 €

Jedna vilica

3D snimak zuba

60 €

Obe vilice

Profesionalizam i stručnost

Dr Srđan Lolin je specijalista oralne hirurgije i nosi titulu Master in Laser Dentistry. Na ovim prostorima mi smo jedina ordinacija koja radi operacije na tvrdom i mekom tkivu sa najmodernijim laserskim sistemima. Koristeći lasere možemo da izbegnemo agresivne intrevencije i dobijemo brži oporavak. Najveće rezultate postižemo kod lečenja parodontalne bolesti. Pacijentu možemo da pružimo tretman koji se ne razlikuje od drugih velikih evropskih centara.

Pozovite nas!

Takodje našim pacijentima odgovaramo i putem Facebook-a. Možete nam poslati sliku ili snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Javite nam se na tel 021 6 571 813, 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a,a možete nam pisati i na info@drlolin.com

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija

WhatsApp

062 84 83 016