Novi zubi za 5 dana i besplatan smeštaj – ordinacija „Dr Lolin“

Posebna ponuda za pacijente iz Kanade

Dobrodošli u Specijalističku stomatološku ordinaciju "Dr Lolin", vašeg pouzdanog partnera za ugradnju zubnih implantata vrhunskog kvaliteta. Za pacijente iz Kanade nudimo besplatan smeštaj u našim apartmanima. Fiksne privremene zube na implantatima možete dobiti za samo pet dana. Imajte savršen osmeh uz najnapredniju stomatološku tehnologiju po izuzetno povoljnim cenama.

Veliko iskustvo u radu sa pacijentima iz Kanade

U Specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji "Dr Lolin" razumemo vašu zabrinutost oko tako dalekog putovanja, ozbiljne stomatološke intervencije i boravka u Srbiji. Zato smo tu da vam sve olakšamo. Nudimo vam:

 • Doček na aerodromu i prevoz do ordinacije: Topla dobrodošlica čim stignete na aerodrom. Bez brige oko transporta, brzo i sigurno ćete s aerodroma stići do nas. Ukoliko je potrebno organizovaćemo sve što je potrebno oko dočeka i transfera.
 • Besplatan smeštaj: Uživajte u našim udobnim apartmanima u neposrednoj blizini ordinacije potpuno besplatno. Smeštaj vam je besplatan pri prvom dolasku, kada ugrađujemo zubne implante i postavljamo privremene zube, ali i naredni put, kada vam izrađujemo definitivne, stalne zube na implantatima.
 • Implante vrhunskog kvaliteta: Više 90% ugrađenih implantata u našoj ordinaciji je marke Neodent. Zato sa sigurnošću možemo da kažemo da su to premium implantati po najboljoj ceni na tržištu.
 • Nove zube za 5 dana: „Dr Lolin“ je prva, i za sada jedina, klinika u Srbiji sertifikovana od strane Straumann-Neodent grupacije za NeoArch procerudu. Ugradnjom 4 ili 6 Neodent implantata po vilici, u roku od nekoliko dana dobijate fiksne privremene zube na implantatima.
 • Profesionalizam i stručnost: Naša misija je da vam pružimo najviši nivo profesionalizma i stručnosti, kako biste se osećali udobno i sigurno tokom celog procesa.
 • Povoljne cene: Zubni implanti već od 520 kanadskih dolara!

U nastavku ćemo prikazati nedavno iskustvo našeg dragog pacijenta Siniše, iz Novog Zelanda.

Zakažite svoj termin

Od osmeha o kom sanjate, do ostvarenja tog sna potrebno je samo nekoliko koraka:

Korak 1

Kontakt i zakazivanje termina

Snimak svojih zuba nam možete poslati na [email protected], na osnovu koga ćete dobiti prvi predlog terapije, okvirnu cenu i slobodne termine. Možete nas pozvati i preko Vibera ili WhatApp-a na +381 62 84 83 016.

Korak 2

Prvi pregled i snimanje zuba

Sve počinje detaljnim pregledom i snimanjem zuba uz našoj ordinaciji, uz korišćenje najmodernijeg 3D skenera.

Korak 3

Ugradnja implantata

Osim All on 4 i All on 6 procedure, ugrađujemo i zigomatične implante, čime rešavamo i najizazovnije slučajeve.

Korak 4

Izrada privremenih zuba

U samo 5 dana, izrađujemo fiksne privremene zube na implantatima, koji zadovoljavaju estetiku i funkcionalnost do postavljanja stalnih zuba.

Korak 5

Izrada stalnih zuba

Uzimajući u obzir vaše putovanje odmah možemo zakazati termin za postavljanje stalnih zuba. Praksa je pokazala da se fiksni privremeni zubi na implantatima mogu korstiti i do godinu dana. Zato po stalne zube na implantatima bez brige možete doći naredne godine i tada dobiti savršen zubni niz ili čak holivudski osmeh.

Kontaktirajte nas

Jednostavna kontakt forma

Popunite kontakt formu i naše osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

  Profesionalizam i stručnost

  Dr Srđan Lolin je specijalista oralne hirurgije i nosi titulu Master in Laser Dentistry. Na ovim prostorima mi smo jedina ordinacija koja radi operacije na tvrdom i mekom tkivu sa najmodernijim laserskim sistemima. Koristeći lasere možemo da izbegnemo agresivne intrevencije i dobijemo brži oporavak. Najveće rezultate postižemo kod lečenja parodontalne bolesti. Pacijentu možemo da pružimo tretman koji se ne razlikuje od drugih velikih evropskih centara.

  Pozovite nas!

  Takodje našim pacijentima odgovaramo i putem Facebook-a. Možete nam poslati sliku ili snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
  Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
  Javite nam se na tel 021 6 571 813, 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a,a možete nam pisati i na [email protected]

  Zmaj Ognjena Vuka 14

  21000 Novi Sad, Srbija