Dr Dijana Bulatović

Završila je integrisane akademske studije stomatologije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, 2015. godine, čime stiče zvanje doktor stomatologije. Pripravnički staž, u trajanju od godinu dana, obavila je u Domu zdravlja "Novi Sad". Nakon položenog stručnog ispita 2016. godine, zaposlila se u specijalistickoj stomatološkoj ordinaciji "dr Lolin" kao polivalentni stomatolog. U privatnoj praksi stiče manuelne vestine i radno iskustvo u svim oblastima stomatologije. Tokom rada, profesionalno interesovanje usmerila je na rad sa laserima najnovije generacije (Fotona LightWalker i waterlase*iPlus), posebno u lecenju parodontopatije. U toku kontinuirane edukacije ucestvovala je na brojnim simpozijumima i kongresima. Takodje, pohađala je razne seminare u cilju daljeg usavršavanja (ITOP basic; Preparacija zuba za bezmetalne nadoknade-krune, fasete, inleje/onleje; Primena hijaluronskih filera u estetskoj medicini; DSD-digital smile design...). Zainteresovana za naučno-istraživački rad i koautor je rada objavljenog na SCI listi ("Subjektivno vrednovanje i odnos prema dentalnom izgledu i estetici"). Član je Stomatološke komore Srbije.

2015

Diplomirala na Medicinskom fakuletu u Novom Sadu

2016

Zaposlila se u specijalistickoj stomatološkoj ordinaciji "dr Lolin"

Šta kažu o nama

16.07.2014.

16.07.2014.

Šta drugo reći, osim da ste najbolji! Popravke zuba, čišćenje kamenca, vađenje umnjaka, sve odrađeno bez najmanjeg problema i bola.
SVETLANA Ć.
17.07.2014.

17.07.2014.

Sta napisati, sem… svaka cast na usluzi, a o ljubaznosti bez konkurencije. Vidimo se uskoro.
BRANKA O.
13.03.2015.

13.03.2015.

Pre dva dana mi je izvađen umnjak u ordinaciji i uprkos mom inicijalnom strahu, operacija je prošla bez imalo bola i komplikacija. Hvala puno!
DUŠAN M.
Kako Vam možemo pomoći

Zakažite konsultaciju

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja za nas, želite da zakažete konsultacije/pregled, ili da dobijete plan izvršenja radova?
U svakom trenutku imate mogućnost i da nas pohvalite ili kritikujete.


Radno vreme

Ponedeljak - Petak
8:00 - 21:00
Subota
8:00 - 13:00

    Zmaj Ognjena Vuka 14

    21000 Novi Sad, Srbija