zubni implanti straumann

 

Zubni implanti Straumann su među najcenjenijim implantima na svetu. Mi ih ugrađujemo u našoj ordinaciji. Zašto se izdvajaju po kvalitetu od drugih implantata:

  • Objavljena desetogodišnja studija sa 98% preživljavanjem implantata sa 0 polomljenih imlantata
  • ROXOLID legura od koje je napravljen implantat. Predstvalja mešavinu titanijuma i cirkonijuma. Ne postoji ni jedna metalna legura koja ima takvu mehaničku snagu i visoku prijemčivost na koštano tkivo.
  • SLA AKTIVNA POVRŠINA implantata ima sposobnost da privlači i zadržava tečnost na sebi. Zato se okolna krv brzo lepi za površinu ovog implantata i koštane ćelije brže vezuju za implant. Vreme integracije ovog implantata je znatno kraće u odnosu na druge implante koji nemaju SLA Aktivnu površinu.
  • Tradicija proizvodnje implantata 60 godina, made in Switzerland.
  • Svaki Straumanov proizvod je izrađen po najvišim svetskim standardima koji garantuju dugovečnost i pouzdanost

ZUBNI IMPLANTI STRAUMANN

 

Pacijenti koji žele najkvalitetnije zubne implantate koji su danas u svetu dostupni mogu ih dobiti u našoj ordinaciji. To su Straumann zubni implanti i odmah uz njih Astra tech. Karakteriše ih najjednostavniji način ugradnje i najveći procenat uspeha. Tamo gde je najteža situacija, gde ima malo kosti, preporučujemo ove implante.

KOMPLETNA USLUGA

ZA NAŠE PACIJENTE ORGANIZUJEMO DOČEK NA AERODROMU SMEŠTAJ BLIZU ORDINACIJE, SNIMANJE ZUBA I KVALITETNU TERAPIJU.

Kod nas možete dobiti Straumann zubne implante po najpovoljnijoj ceni jer trenutno imamo akcijske cene za implante.

Zubni implanti Straumann cena

Cena Straumann zubnih implantata je 600 EUR, dok je cena suprastrukture (abatmenta) na Straumann implantu 120 EUR. 

Za detaljno objašnjenje troškova ugradnje zubnih implantata, savetujemo da pogledate sledeće stranice:

Pitajte ordinaciju Dr Lolin

Ukoliko imate sličan problem možete nam se javiti putem Facebook-a, ili nam poslati sliku/snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam Vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Možete nam se javiti na telefon 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a, a možete nam pisati i na [email protected]

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija