Neodent zubni implanti

Neodent zubni implanti se koriste u stomatološkoj ordinaciji dr Lolin. Postoji više razloga zašto smo se odlučili za tu marku posle deset godina iskustva sa raznim implantatima.

  • Danas moderna implantologija podrazumeva postavljanje fiksnih privremenih zuba odmah posle ugradnje implantata. Pacijent ne mora da nosi protezu koja se vadi dok čeka stalne zube na implantima.
  • U našoj ordinaciji vršimo ugradnju implantata odmah nakon vađenja zuba kad god je to moguće.
  • Jednostavna procedura ugradnje. Brz oporavak pacijenta posle operacije i vraćanje radnim obavezama.
  • Šrafljena verzija stalnih zuba na implantatima. Takvi mostovi mogu uvek lako da se skinu sa implantata radi čišćenja i reparacije. Cementirana verzija to ne dozvoljava zato je danas ne upotrebljavamo.
  • Pristupačna cena koja omogućuje svima da sebi priušte fiksne zube u ustima. Bitno je da nepomenemo da su Nedent implanti deo Straumann Grupacije, koja je lider na svetskom tržištu zubnih implanata i da je odnos cene i kvaliteta samih implantata odličan.

Cena Neodent implanta je 350 EUR

neodent zubni implanti - dr Lolin ordinacija

Neodent zubni implanti - idealni za rekonstrukciju vilice metodama All on 4 i All on 6

U naašoj ordinaciji rekonstrukcije kompletnih vilica najčešće radimo metodama all on 4 i all on 6.

Zbog svog dizajna i specijalno tretirane površine sve ove procedure je moguće izvesti sa Neodent zubnim implantatima.

Veliki broj implantologa širom sveta je prihvatio Portugalsko Brazilsku školu implantologije koja zastupa ove procedure. Da se implanti odmah opterećuju i da pacijent dobija fiksne zube odmah posle ugradnje. Najčešće se ugrađuje četiri (all-on-4) do šest implantata (all on 6).

Neodent zubni implanti - istorijat

Pre više od dvadeset godina stomatolog iz Brazila je shvatio da implantati treba da budu dovoljno dugački i jako stegnuti da bih mogli odmah da se opterećuju. Odlučio se da sam dizajnira i proizvede implantate koje je ugrađivao u svojoj ordinaciji. Tako je napravio marku Neodent. Posle niza godina rada sa njima postigao je veoma dobre rezultate. Veliki broj kolega je počeo da koristi njegove implantate i Neodent je počeo da stiče svetsku reputaciju. Konstatno je usavršavao implantat na osnovu iskustva iz svoje ordinacjie i od drugih kolega.

Ubrzo je nastao institut ILAPEO u gradu Curatiba u Brazilu gde dolaze doktori iz celog sveta da uče koncepte moderne implantologije.

Zadnjih godina taj institut je prerastao u moderan stomatološki fakultet. Kako su godine odmicale sve veći broj pacijenata se obraćao stomatolozima koji su mogli da isporuče fiksne privremene zube odmah nakon ugradnje implantata i gde je intervencija bila brža i jednostavnija. Procenat uspeha je bio veoma visok. To su prepoznale Nemačke i Švajcarske kompanije. Njihovi implantolozi su dugo godina bili konzervativniji i nisu poštovali ove principe. Uglavnom su primenjivali komplikovane i skupe intervencije.

Kada su uvideli ogroman rast i veliku potražnju za implantima kompanije Neodent došlo je do spajanja kompanije Neodent i Straumann.

Straumann je najveći svetski proizvođač implantata iz Švajcarske. Unapredio je poslovanje fabrike Neodent i nastavio sa izvornim principima koje je postavio Brazilski stomatolog, osnivač. To je dovelo do ogromnog rasta i danas je to druga kompanija na svetu na globalnom nivou u proizvodnji implantata.

 

 

Poseta Brazilu - Fabrika Neodent i ILAPEO fakultetu

Pre nekoliko godina posetili smo grad Curatiba u Brazilu, institut ILPEO i fabriku Neodent. Tamo smo vežbali i učili zajedno sa njihovim profesorima. Portugalsko Brazilsku školu implantologije smo doneli u Novi Sad Srbiju. Sada već nekoliko godina primenjujemo te principe po kojima se ugrađuju implantati. Uverili smo se u njihovu veliku uspešnost. Danas rutinski pacijentima ugrađujemo implantate nakon vađenja zuba i odmah pravimo fiksne privremene zube. Zato je preko 90 procenata ugrađenih implantata u našoj ordinaciji marke Neodent. To je postalo stvar izbora. Dobili smo veliku sigurnost sa njima a pacijenti najmoderniju uslugu po veoma korektnoj ceni.

Tako da za Neodent zubni implant možemo sa sigurnošću da kažemo da je premium sistem po najboljoj ceni na tržištu!

Pitajte ordinaciju Dr Lolin

Ukoliko imate sličan problem možete nam se javiti putem Facebook-a, ili nam poslati sliku/snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam Vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Možete nam se javiti na telefon 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a, a možete nam pisati i na [email protected]

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija