Zubni implanti defoult blog slika

Madrid 2017. godine

 

Posetili smo najveći evropski implantološki kongres u Madridu 2017 god. Tu se okupljaju najveći stručnjaci širom sveta i razmenjuju svoja iskustva. Svake godine učestvujem na ovom skupu i drago mi je da uvek čujem nove metode i upoznam se sa novim materijalima.

S obzirom da je specijalnost zubne ordinacije “dr Lolin” ugradnja zubnih implantata trudim se da najnovije svetske trendove primenim kod nas u ordinaciji. Ove godine na kongresu je stavljen akcenat na planiranje položaja zubnih implantata. Tako se postiže maksimalan estetski efekat sa zubima koji se postavljaju preko implantata.

Danas za iskusnog implantologa prihvatanje implantata od strane vilične kosti nije izazov. Pitanje je kako će izgledati osmeh pacijenta. Da li će zubi biti pravilnog oblika i veličine. To je ono što pacijent vidi.

Pošto želimo da naš pacijent bude zadovoljan sa svojim novim osmehom usvojili smo nove analize pre početka ugradnje implantata. Pacijentu možemo da pokažemo kako će zubi izgledati pre početka terapije.

 

Veliku zastupljenost na kongresu imali su premium proizvođači implantata Astra tech. Na njihovom štandu razmenio sam iskustva sa Švedskim stručnjacima iz fabrike Astra i naučio nova protetska rešenja.

Posetio sam i Straumann paviljon. Njihove implantate takođe ugrađujemo u našoj ordinaciji. Tu smo učili o digitalnom dizajnu zuba u softveru. Posle čega se zubi režu iz keramičkih blokova i direktno šrafe na implantat.

S obzirom da često posećujem svetske kongrese i radionice od nas možete očekivati terapijske procedure koje se primenjuju u najmodernijim evropskim ordinacijama.

Pitajte ordinaciju Dr Lolin

Ukoliko imate sličan problem možete nam se javiti putem Facebook-a, ili nam poslati sliku/snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam Vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Možete nam se javiti na telefon 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a, a možete nam pisati i na [email protected]

Podeli sa drugima:

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija