Zubni implanti defoult blog slika

 

Protetika na implantima je naziv kursa koji sam pohađao u Septembru 2017 godine u Španskom gradu Castellion-u. Tu živi i radi svetski poznat stručnjak za dizajn osmeha-dizajn keramičkih zuba na implantatima dr Fernando Rohas. Mnogi stomatolozi širom sveta koji su iskusni sa ugradnjom implantata dolaze kod njega. Slušaju napredne kurseve u vezi dizajna zuba preko implantata.

Filozofija rada ovog implantologa i protetičara je da pre ugradnje implantata uradi dizajn osmeha kod pacijenta. Da napravi privremene zube po odgovarajućim merama tačno onako kako će izgledati definitivni zubi posle ugradnje implantata. Posle toga pristupa ugradnji implantata. Tako da pacijent može pre početka terapije da vidi kako će izgledati zubi preko implantata. Implantolog tada ima smernice po kojima ugrađuje implantate.

Ovu tehniku rada primenjujemo u našoj ordinaciji u Novom Sadu.

Pitajte ordinaciju Dr Lolin

Ukoliko imate sličan problem možete nam se javiti putem Facebook-a, ili nam poslati sliku/snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam Vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Možete nam se javiti na telefon 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a, a možete nam pisati i na [email protected]

Podeli sa drugima:

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija