Pogledajte kako je protekla naša prva uživo emisija. Na snimku se nalazi ceo prenos naše prve uživo emisije.

4,0
Rated 4 out of 5
4 od 5 zvezdica (zasnovano na 4 komentara)

Zubni implanti, hollywood smile, zubne krunice, lečenje paradentoze laserom… Sve što vas je ikada zanimalo o ovim ili nekim drugim stomatološkim intervencijama, možete pitati implantologa Srđana Lolina

Na sva vaša pitanja odgovaraće uživo na Facebook stranici „Specijalistička stomatološka ordinacija dr Lolin“ ili Instagram stranici @stomatolognovisad, gde ćemo na vreme najavljivati tačne termine uključenja.

Ideja je da dobijete odgovore na sva pitanja koja nam inače postavljate, da više nemate nedoumica. Možete nam pisati o svemu što vas je ikada zanimalo u vezi sa stomatologijom, bilo da ta pitanja šaljete mejlom, putem poruka na društvenim mrežama ili tokom uživo uključenja.

Na osnovu poruka koje ste nam do sada slali, najviše vas zanima: Boli li ugradnja implantata? Koja je cena implantata? Koja je razlika između all on 4 i all on 6 intervencije? Da li će moj organizam prihvatiti implantate? Mogu li da imam holivudski osmeh? Šta ako nemam dovoljno kosti? Kako se radi sinus lift? Da li je paradentoza prepreka za ugradnju implantata? Kako bezbolno da izlečim karijes?

Sigurni smo da imate još mnogo nedoumica koje vas sprečavaju da imate lep osmeh. Zato vas pozivamo da pratite uživo Facebook uključenje doktora Srđana, pa se nadamo da ćete uskoro ponovo imati zdrave prirodne ili lepe i funkcionalne veštačke zube.


Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija