Hollywood Smile iskustva naših pacijenata

Hollywood smile iskustva - Mnogi pacijenti, pretražujući na internetu tuđa hollywood smile iskustva, dolaze u našu ordinaciju u želji da dobiju osmeh o kakvom sanjaju – savrešno ravne zube, koji blistaju kao kod zvezda na crvenom tepihu.

Zato vam danas donosimo hollywood smile iskustva dve pacijentkinje, zadovoljne rezultatima koje su dobile kod nas.

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 od 5 zvezdica (zasnovano na 9 komentara)

Hollywood smile iskustva - pacijentkinja Danijela

"Zdravo, ja sam Danijela, ne živim u Novom Sadu. Želela bih da podelim sa vama svoju priču o putovanju po Holivudski osmeh u Srbiju. Moj osmeh se potpuno promenio nakon što sam posetila ordinaciju „Dr Lolin“, što se pozitivno odrazilo na ceo moj život.

Poslednjih godina izgubila sam samopouzdanje, nisam se smejala, dok mi ordinacija „Dr Lolin“ nije pomogla da ga ponovo steknem. Sa novim ravnim i belim zubima ne prestajem da se smejem."

Kakva je bila moja stomatološka situacija?

Svaki put kada sam se pogledala u ogledalo, osetila sam da na moj izgled negativno utiče moj osmeh zbog različitih stomatoloških problema. Generalno, moji zubi nisu bili u dobrom zdravstvenom stanju, posebno prednji. Neki su izgubili prirodnu boju, a drugi su bili napukli ili slomljeni. Imala sam stare metalokeramičke mostove. Tako da nisam samo tražila zdrave zube, već sam želela da izbelim i ispravim zube i dobijem atraktivan osmeh.

Sa takvom situacijom u ustima razmišljala sam o efikasnoj stomatološkoj proceduri koja bi mogla potpuno promeniti moj osmeh. Imala sam dovoljno zuba u ustima, koreni su bili dobri. Dakle, zubni implanti nisu bili izbor za mene. Savetovali su mi da izvedem holivudski osmeh. To je jednostavna procedura tokom koje se postavljaju zubne krunice preko prirodnih zuba.

Zašto sam izabrala da izvedem holivudski osmeh u stomatološkoj ordinaciji dr Lolin?

Za mene, odabir pravog mesta za holivudski osmeh nije bila laka odluka. Zato sam odlučila da istražim ponudu kako bih našla kliniku gde mogu da dobijem dobre rezultate. Dok sam pregledala Fejsbuk, pronašla sam interesantnu objavu ordinacije dr Lolin koja je prikazivala fotografije pre i posle pacijenata koji su podvrgnuti proceduri holivudskog osmeha. Rezultati su bili čak i bolji nego što sam se nadala.

Na njihovom YT kanalu videla sam mnoge pacijente koji su ih posetili i dobili savršen osmeh. Svi oni su prepričavali svoja hollywood smile iskustva. Primetila sam da nude besplatne lekarske konsultacije, pa sam ih odmah kontaktirala. Bili su mi od pomoći, odgovarali na sva moja pitanja i objašnjavali svaki korak mog putovanja. Bila sam uzbuđena što sam započela svoje iskustvo sa njima, jer su mi obećavali sjajne rezultate, baš kao i one koje sam videla na njihovoj Facebook stranici i YT kanalu.

 

Kako su me primili?

Ne živim u Novom Sadu, pa sam morala da idem avionom za Srbiju. Kada sam stigla na aerodrom u Beograd, sačekao me je vozač iz „Dr Lolin“ ordinacije. Za sat vremena smo stigli u Novi Sad. Osoblje me je srdačno dočekalo, a nakon toga su me odveli do apartmana koji je bio pored ordinacije. Posle dugog puta, provela sam noć odmarajući se i pripremajući se za zahvat.

 

Kako je napravljen moj holivudski osmeh?

Sledećeg dana prošetala sam do ordinacije i javila se osoblju. Primila me je dr Minja. Obavili smo početni razgovor, ja sam govorila šta osećam i primećujem u vezi svojih zuba. Šta bih želela da uradim i kako bih volela da moji zubi izgledaju.

Doktorica me je poslala na 3D snimanje, koje sam obavila u ordinaciji. Posle analize snimka utvrdila je da ima dovoljno zuba, da nisu potrebni zubni implanti. Pojedini zubi su zahtevali vađenje živca.

Rečeno mi je da ukoliko želim da promenim izgled zuba i da ih ojačam potrebno je da stavim krunice preko njih. Zatim mi je ponudila nekoliko tipova krunica, a ja sam pitala koje bi mi najbolje pristajale i najduže trajale. Konačno, krunice od cirkonijuma su bile moj izbor, jer su velike otpornosti na sile žvakanja i najlepšeg izgleda.

24 krunice za holivudski osmeh

 

Dvadeset četiri cirkonijum krunice bilo je dovoljno da napravi moj holivudski osmeh. Videla sam ranije da je jedna cirkonijum krunica 200 eura. Tako da je moj osmeh koštao 4800 eura plus troškovi vađenja živca.

Pošto nisam specijalista stomatologije, ne ulazim u detalje o koracima procedure holivudskog osmeha. Ipak, želim da napomenem da je moj holivudski osmeh bio jednostavan. Bilo je potrebno ukloniti veoma tanak sloj spoljašnjeg dela svakog ciljanog zuba, tako da se krunice mogu pravilno postaviti. Pre postavljanja cirkonijum zuba napravljeni su mi zubi od plastike, koji su bili dizajnirani kao budući zubi. Mogla sam da vidim kako će zubi izgledati, rekla sam da želim određeni oblik zuba i to je ispoštovano.

Cirkonijum krunice pažljivo su prilagođene i fiksirane kako bi savršeno pristajale mojim zubima. Ovo savršeno naleganje se postiže zbog intraoralnog skenera pomoću koga se uzima otisak u ordinaciji. Cela procedura holivudskog osmeha je digitalizovana i zato je tako jednostavna i precizna.

Koje su preporuke koje sam sledila nakon mog holivudskog osmeha?

Nisam doživela ozbiljne neželjene efekte. Bilo je nekoliko minimalnih neželjenih efekata, poput otoka desni i osetljivosti zuba, koji su postepeno, u kratkom roku, nestali nakon moje procedure. Pratila sam neke važne instrukcije koje mi je stomatolog preporučio, kao što je izbegavanje toplih napitaka i hrane skoro nedelju dana. Takođe sam se klonila konzumiranja hrskave ili lepljive hrane.

Dala sam sve od sebe da smanjim piće zbog promene boje zuba, kao što je kafa, posebno prvih nedelja nakon moje procedure. Bilo mi je teško da minimiziram potrošnju kafe jer sam zavisnik od kafe, ali sam uspela.

Konačno, briga o oralnom zdravlju, poput redovnog pranja zuba, pomogla mi je da održim svoje rezultate.

 

Kakvi su bili moji rezultati nakon mog holivudskog osmeha?

 

Moje hollywood smile iskustvo je odlično. Zadovoljna sam svojim rezultatima. Dobila sam tačno ono što su mi obećali. Sada mogu udobno da se smejem i razgovaram samouvereno. Bilo je to iskustvo koje mi je promenilo život. Toplo preporučujem ordinaciju „Dr Lolin“ svima koji žele da dobiju šarmantan holivudski osmeh uz odličnu cenu.

Hollywood smile iskustvo sa krunicama na implantatima

Holivudski osmeh na zubnim implantima je rešenje koje smo primenili kod pacijentkinje Jovane. Ona se javila u našu ordinaciju sa željom da joj osmeh zablista.

Hollywood smile iskustva - I poseta Novom Sadu i ordinaciji - Pacijentkinja Jovana

Posle pregleda i analize snimka predložili smo joj da izvadimo sve preostale zube i krenemo ispočetka. Procenili smo da su zubi u lošem stanju, da neće dugo trajati i da ne vredi  ulagati vreme i novac u njih.

U gornjoj vilici smo ugradili šest (all on 6), a dole četiri implantata (all on 4). Pacijentkinja je pet dana bila kod nas u apartmanu u Novom Sadu (smeštaj je besplatan). Za to vreme smo joj napravili i fiksne privremene zube, koje je nosila naredna četiri meseca.

Troškovi pri ugradnji implantata:

  1. Gornja vilica:

Ugradnja šest Neodent implantata 2100 eura

Postavljanje suprastrukture preko četiri implantata 220 eura

Izrada fiksnih privremenih zuba 500 eura

 

  1. Donja vilica:

Ugradnja četiri implantata 1400 eura

Postavljanje četiri suprastrukture 220 eura

Izrada fiksnih privremenih zuba 500 eura

 

  1. Plus troškovi hirurškog vađenja zuba

 

Hollywood smile iskustva - II poseta - Pacijentkinja Jovana

 

Pacijentkinja je želela blistav osmeh. S obzirom da imamo dugačke ubedljive implante u gornjoj vilici možemo da ponudimo dve opcije krunica metalokeramiku i cirkonijum krunice. Metalokeramika je nešto teži materijal ali u ovom slučaju dolazi u obzir. Sa obe vrste možemo da postignemo idealan oblik zuba i Bleach boje.

Posle uzimanja otiska tehničar je dizajnirao zube u određenom softveru da bih dobili što pravilniji oblik. Tada se na 3D printeru štampaju zubi od plastike. Oni se postavljaju u usta da bih videli kakav ćemo rezultat dobiti. U ovoj fazi moguće je praviti bilo kakve izmene.

Posle toga pristupili smo izradi definitivnih zuba. Na ovaj način nema iznenađenja i dobijamo estetski efekat koji očekujemo.

Pacijentkinja je bila kod nas u apartmanu 14 dana tokom druge posete. Toliko je potrebno da se urade stalni zubi na implantatima. U ovom slučaju to je metalokeramika šrafljena verzija boja Bleach 1.

 

Troškovi za hollywood smile:

 

Cena 12 metalokeramičkih zuba preko 6 implantata je 1860 eura

 

Cena 12 metalokeramičkih zuba preko 4 implantata je 1840 eura

 

Na našem Youtube kanalu možete naći i brojna druga pozitivna hollywood smile iskustva naših pacijenata. Napominjemo da holivudski osmeh danas može da ima i osoba koja nema nijedan zub u istima, ali i da holivudski osmeh zahteva redovno održavanje i pažljivu oralnu higijenu kako bi se očuvali postignuti rezultati.


Profesionalizam i stručnost

Dr Srđan Lolin je specijalista oralne hirurgije i nosi titulu Master in Laser Dentistry.

Jedina Straumann-Neodent sertifikovana klinika u Srbiji

Ponosni smo na činjenicu da smo prva, i za sada jedina, klinika u Srbiji sertifikovana od strane Straumann-Neodent grupacije za NeoArch (All-on-4) tehniku.

U našoj ordinaciji to je jedna od najčešćih procedura a rezultate možete pogledati na našem blogu i na You tube kanalu drlolin.

Pročitajte naše ostale blogove na temu implantologije:

Pitajte ordinaciju Dr Lolin

Ukoliko imate sličan problem možete nam se javiti putem Facebook-a, ili nam poslati sliku/snimak a od našeg stučnog tima dobićete savet i način kako da rešite problem.
Ukoliko imate pitanja u vezi vašeg slučaja i želite precizniji odgovor u vezi terapije i cene pošaljite nam Vaš snimak svih zuba preko online forme. Naša ordinacija se nalazi u Novom Sadu.
Možete nam se javiti na telefon 062 84 83 016 ili putem Viber-a i WhatsApp-a, a možete nam pisati i na [email protected]

Zmaj Ognjena Vuka 14

21000 Novi Sad, Srbija